Pekingské kuře

Pekingské kuře

3.6 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

  • 40 gramů jarní cibulky na kousky (3 cm)
  • 20 gramů sezamového oleje
  • 450 gramů mrkve na kousky (3 cm)
  • 160 gramů vody
  • 15 gramů sójové omáčky tamari (silné)
  • 600 gramů kuřecích prsou na kousky (3 cm)
  • 200 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
  • 100 gramů mungo výhonků čerstvých či sterilovaných
    100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých, sterilovaných
  • 10 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného a nakrájeného na proužky (0,5 cm)
  • 1 čajová lžička červené kari pasty
    1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
  • 150 gramů čínských nudlí rýžových, vlasových

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 42.3 g
Kalorie 1824 kJ / 434 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 42.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...