Zařízení & příslušenství
Pekingské kuře
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů jarní cibulky na kousky (3 cm)
-
20 gramů sezamového oleje
-
450 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
160 gramů vody
-
15 gramů sójové omáčky tamari (silné)
-
600 gramů kuřecích prsou na kousky (3 cm)
-
200 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých, sterilovaných100 gramů mungo výhonků čerstvých či sterilovaných
-
10 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného a nakrájeného na proužky (0,5 cm)
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře1 čajová lžička červené kari pasty
-
150 gramů čínských nudlí rýžových, vlasových
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
42.3 g
Kalorie
1824 kJ /
434 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
42.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.
Kuřecí Pad Thai
20min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Rychlá asijská hovězí polévka
40min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.