Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 20 gramů sezamového oleje
- 450 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 160 gramů vody
- 15 gramů sójové omáčky tamari (silné)
- 600 gramů kuřecích prsou, na kousky (3 cm)
- 200 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
-
100
gramů mungo výhonků, čerstvých či sterilovaných
nebo 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých, sterilovaných - 10 gramů zázvoru, čerstvého, oloupaného a nakrájeného na proužky (0,5 cm)
-
1
čajová lžička červené kari pasty
nebo 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře - 150 gramů čínských nudlí, rýžových, vlasových
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55 min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3 Std. 20 Min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Mexické krůtí chilli
40min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Dušené hovězí stew
1h 40min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min