Zařízení & příslušenství
Pekingské kuře
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů jarní cibulky na kousky (3 cm)
-
20 gramů sezamového oleje
-
450 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
160 gramů vody
-
15 gramů sójové omáčky tamari (silné)
-
600 gramů kuřecích prsou na kousky (3 cm)
-
200 gramů hub shiitake, čerstvých na čtvrtky
-
100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých, sterilovaných100 gramů mungo výhonků čerstvých či sterilovaných
-
10 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného a nakrájeného na proužky (0,5 cm)
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře1 čajová lžička červené kari pasty
-
150 gramů čínských nudlí rýžových, vlasových
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
42.3 g
Kalorie
1824 kJ /
434 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
42.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Houbové burgery
2hod. 5min.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min.
Závitky NEM
1hod. 5min.