Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 2 dentes de alho
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 30 g manteiga
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 250 g castanha descongelada
- 250 g cebolinha nova
- 50 g polpa de tomate
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g molho de soja
- 350 g mistura de cogumelos
- 2 pés de tomilho, só as folhas
Puré
- 370 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 180 g nabo cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 300 g leite
- 1 c. chá de sal
- 30 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 195 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45 min
Strogonoff de legumes
30 min
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Bolonhesa sem carne
45 min
Ovos escalfados com grão e nabiças
35 min
Bolonhesa de lentilhas
50 min
Medalhões vegetarianos
1h 10 min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 Min
Arroz amigo do pato
45 min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Tofu à Lagareiro
13 Std.
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min