Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, con cáscara
- 4 chiles morita, sin tallo ni semillas
- 5 xoconostles, pelados, sin semillas
- 20 g de aceite
- 250 g de jitomate guaje
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de azúcar, opcional
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde cruda
5 min
Salsa verde cocida
30 min
Sopa de lima yucateca
40min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Chile manzano en vinagre
10min
Chiles rellenos de fruta
40min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40min
Salsa de chile manzano
10min
Salsa roja de chile habanero
10min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Atole de guayaba
40min