Espaldilla guisada al vino tinto

Espaldilla guisada al vino tinto

4.6 254 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
8 raciones

Suroviny

  • 80 g de aceite de oliva
  • 1200 g de carne de ternera en trozos (espaldilla)
  • 300 g de vino tinto
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en rodajas
  • 100 g de dados de beicon ahumado
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 150 g de agua
  • 150 g de tomate frito estilo casero
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de guisantes congelados

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 35.37 g
Kalorie 1363 kJ / 326 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 2.77 g
Sacharidy 4.33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...