Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de patata chascada en trozos de 2 cm
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 250 - 300 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2077 kJ / 497 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1007.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con costillas
45 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Lentejas con arroz
40 min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas guisadas
50 min
Pasta rápida al gusto
25 min
Garbanzos con arroz
35 min
Fideuá con carne
30 min
Judías blancas a la toscana
35 min