Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de patata chascada en trozos de 2 cm
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 250 - 300 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2077 kJ / 497 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1007.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Judías pintas con verduras
35min
Pasta rápida al gusto
25min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Garbanzos encebollados
40min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Lentejas guisadas
50 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Garbanzos con arroz
35min
Fideuá con carne
30min
Judías blancas a la toscana
35min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h