Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet de cigalas
- 500 g de cigalas enteras crudas pequeñas
- 40 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 sobre sazonador para paella
- 1 hoja de laurel seca
Arroz con sepia y cigalas
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 500 g de sepia en trozos de aprox. 2x2 cm
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
- 250 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 8407.9 kJ / 2011.5 kcal
- Protein
- 107.5 g
- Sacharidy
- 200 g
- Tuk
- 86.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Fideos a banda con rape
1h 15 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Fideuá de mariscos
45 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Paella de marisco
50 min