Kompatibilní verze
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de almendras tostadas sin sal
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de patatas (en dados de 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de ave (desmenuzada)
- 180 g de agua
- 600 - 650 g de pechuga de pollo sin piel (en dados de 4 cm)
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas con magro
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45 min
Cazuela de patatas con pollo
45 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Jardinera de carne y beicon
45 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Pollo a la huertana
45 min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 min