Kompatibilní verze
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de almendras tostadas sin sal
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de patatas (en dados de 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de ave (desmenuzada)
- 180 g de agua
- 600 - 650 g de pechuga de pollo sin piel (en dados de 4 cm)
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 Min
Jardinera de carne y beicon
45 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Pollo a la huertana
45 Min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Cazuela de patatas con pollo
45 Min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.