Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon anisé
15min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 godz.
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Sabayon
15min
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Gin Fizz
5 min