Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Sesam und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Mandeln
- 250 g getrocknete Feigen
- 200 g Datteln, entsteint
- 1 Prise Salz
- 120 g Zucker
- 5 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 300 g Mehl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL Piment
- 1 Pck. Weinstein-Backpulver (20 g)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Birnen-Preiselbeer-Pie
3 Std. 30 Min
Aprikosengugelhupf
2 Std.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30 min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2h 20min
Mohngugelhupf mit Zitronenguss
1 Std. 40 Min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1h 20min
Haselnussgugelhupf (glutenfrei)
2 Std.
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.
Nusskuchen
1h