Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Belag
- 700 g reife Birnen, geschält, geviertelt, entkernt (z.B. Forelle oder Williams)
- 2 EL Zitronensaft
Rührteig
- 75 g Mohn
- 2 Stücke Orangenschale (à 1 x 4 cm)
- 125 g Zucker
- 180 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, zimmertemperiert
- 150 g Mehl
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 75 g Schmand
Guss
- 100 g Rotwein
- 100 g Kirschsaft
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 15 g Speisestärke
- 50 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1h 40 min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45 min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Pflaumen-Quark-Stollen
12h
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40 min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min