Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Belag
- 700 g reife Birnen, geschält, geviertelt, entkernt (z.B. Forelle oder Williams)
- 2 EL Zitronensaft
Rührteig
- 75 g Mohn
- 2 Stücke Orangenschale (à 1 x 4 cm)
- 125 g Zucker
- 180 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, zimmertemperiert
- 150 g Mehl
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 75 g Schmand
Guss
- 100 g Rotwein
- 100 g Kirschsaft
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 15 g Speisestärke
- 50 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Topfentorte mit Birnen
4 godz. 30 min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1h 40min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4u. 15min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min