Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandelboden
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
Feigenmarmelade
- 100 g Feigen, getrocknet
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 3 Eier, getrennt
- 170 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Prise Salz
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Zimt, gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Bakewell Tarte
2h
Kirsch-Clafoutis
1h 10min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10min
Avocado-Pistazien-Kuchen mit Limette
3 Std. 10 Min
Aprikosengugelhupf
2h
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Schokoladen-Tarte
1h 15 min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min