Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 - 180 g chudego boczku wędzonego, pokrojonego 1 cm kostkę
- 25 g oleju rzepakowego
- 1 ¼ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 1000 g ziemniaków, mączystych, surowych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- woda, ilość do gotowania klusek
- 30 g mąki pszennej
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2655.8 kJ / 634.3 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 godz. 50 min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 Std. 50 Min
Kluski kładzione
15 Min
Sos szczawiowy
30min
Wytrawny sernik na zimno
50min
Ser do smarowania
1 Std.
Czorne kluski
3 Std. 30 Min
Lane kluski
25 Min
Pyry z gzikiem
1 Std.
Paprykarz à la szczeciński
45min
Śmietankowiec z galaretką
8 Std. 35 Min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min