
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebuli przekrojonej na pół
- 25 g oleju rzepakowego
- 150 - 180 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego 1 cm kostkę
- 1 ¼ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 1000 g ziemniaków, mączystych surowych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- woda ilość do gotowania klusek
- 30 g mąki pszennej
- natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 634.3 kcal / 2655.8 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ser do smarowania
1hod.
Ciastka Amerykany
1hod. 30min
Twaróg
15hod. 20min
Ciasto pleśniak
3hod. 15min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8hod. 50min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1hod.
Jajka w szarym sosie
40min
Kluski kładzione
15min
Pyry z gzikiem
1hod.
Babka ziemniaczana z boczkiem
1hod. 40min
Lane kluski
25min
Skubaniec z owocami
3hod. 40min