Zařízení & příslušenství
蘆筍炒蝦仁
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蘆筍300 克
-
新鮮百合 (volitelně) 切片10 克
-
蝦仁 開背去腸泥250 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.4 g
Kalorie
512 kJ /
122 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan