Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醡醬
- 800 克 水 (川燙用)
- 250 克 熟竹筍 ,切丁(1公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 250 克 豬粗絞肉
- 150 克 豆干 ,切丁(1公分)
- 100 克 毛豆仁 (冷凍或新鮮皆可)
- 80 克 辣豆瓣醬
- 65 克 甜麵醬
- 30 克 米酒
- 2 茶匙 糖
乾拌麵
- 15 克 紅蔥頭
- 15 克 油
- 35 克 水
- 40 克 新鮮豆芽菜
- 150 克 油麵 ,剝散
- 50 克 小黃瓜 ,切絲
- 白胡椒粉 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1889.7 kJ / 452.1 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 5.8 g