Zařízení & příslušenství
西芹松阪豬
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
松阪肉 切斜薄片(寬約3公分)200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
西洋芹 去除粗纖維,切片(約3公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
328.8 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
828.1 kJ /
198.1 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
33 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan