Piernik staropolski cz. II

Piernik staropolski cz. II

4.3 793 rating
Příprava 30min.
Celkový 98hod.
15 kawałków

Suroviny

  • 1200 g ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
  • 200 - 230 g powideł śliwkowych
  • 420 - 440 g masy marcepanowej
  • 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
  • 80 g masła pokrojonego na kawałki

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kawałek

Protein 8.8 g
Kalorie 2464 kJ / 588 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 78 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...