Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Ciabatta
17 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Wirsing-Dinnete
2sa
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Bier-Ähren
14 godz.
Baguettes
15 godz.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min