
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 451 kcal / 1890 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Gedrehter Hefezopf
2hod.
Laugenbrezeln
1hod. 15min
Zwiebelkuchen
2hod. 30min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4hod. 45min
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1hod. 10min
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2hod.
Tiroler Schinkenbrot
16hod. 15min
Mohn-Aprikosen-Kranz
1hod. 30min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5hod. 45min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7hod.
Schweizer Bauernbrot
7hod.