Sauerteigpizza mit Porree und Coppa

Sauerteigpizza mit Porree und Coppa

4.6 80 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
8 Stücke

Suroviny

Teig
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
  • Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
    2 geh. TL
  • frische Hefe
    15 g
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    300 g
  • Balsamico, dunkel
    10 g
Belag und Fertigstellung
  • Cheddar in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Crème fraîche
    400 g
  • Zitronensaft
    4 - 5 Spritzer
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Porree in Ringen (5 mm)
    220 g
  • Coppa in Scheiben
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 14 g
Kalorie 1890 kJ / 451 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...