Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů jablek, neoloupaných, na kousky (uschovejte ohryzky)
- 280 gramů cukru, krupice
- citrónová kůra z 1 citrónu, bio
- 100 gramů másla, plus extra na vymazání
- 2 vejce
- 100 gramů hladké mouky, plus extra na vysypání
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 30 gramů citrónové šťávy
- 270 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 64.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kakaový moučník z černého piva
55 min
Pudingovo-mandlové řezy
2h 30min
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1h
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1h 40min
Muffiny s hruškami
55 min
Hruškový mug cake se skořicí
25 min
Kakaovo-avokádový koláč
1h 15min
Ananasovo-kokosové muffiny
35 min
Třímlékový dort
3h 10min
Pardubické perníčky
30 min
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35 min
Jogurtová bábovka
1h 40min