Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pé de estragão
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas
- 50 g talo de aipo cortado em lâminas
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g frango cortado em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 1000 g água
- 60 g massa tipo pevide
- ½ limão cortado em meias-luas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1037.6 kJ / 248 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 466.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa rica de peixe
2 Std. 30 Min
Pérolas de uva com champanhe
Žádné hodnocení
Carpaccio de rabanete com peixe - TM6
30 Min
Caldo de galinha com omelete de ervas
50 Min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Feijão com legumes no forno
30 Min
Canja de frango e gengibre com massa integral
1 Std.
Sopa de cogumelos húngara
30 Min
Sopa de carne dinamarquesa
30 Min
Salada de legumes assados, grão e cuscuz com molho tahini -TM5
Žádné hodnocení
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Canja da ceia
50 Min