Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina di grano duro q.b. per infarinare
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parrozzo
1 Std. 10 Min
Maritozzo romano
11j
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Ciambella ciociara
3u.
Fiadoni
1 Std.
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ravioli lucani
1 Std.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Lievito madre
72hod. 15min