Kompatibilní verze
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bulbi di finocchio in quarti
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 fette di pancarré
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di petto di pollo a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 30 g di burro
- 100 g di Fontina a bastoncini
- farina tipo 00 q.b.
- 1 scalogno
- 200 g di vino bianco
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone di tonno
35min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1 Std. 30 Min
Medaglioni di carne con patate
45min
Rotolini di tacchino
1h
Svizzere di pollo
35min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Svizzere classiche
35min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Polpettone di pollo con pistacchi
45min