Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 300 g di pesce spada, a dadini (3 cm)
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini ciliegino
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 godz.
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 godz.
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 Std. 55 Min
Polpette di alici
55min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1 godz. 20 min
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1 godz.
Polpette di merluzzo con patate
40min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 godz.
Involtini di pesce spada e melanzane
1 godz. 20 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Polpette di salmone
55min
Razza in salsa di peperoni
1h 10min