Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di scalogno
- 1 peperoncino piccante rosso
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate, a pezzi
- 400 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2277.6 kJ / 239.1 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 38.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Seppie con i piselli
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1j
Coda di rospo con verdure
40 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1j
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Moscardini al limone
30 min