Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 2 artichauts tournés, les fonds uniquement, coupés en lanières (5 mm) (voir "Conseil(s)"
- 300 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes, en gelée
- 3 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 maquereaux frais, vidés, levés en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 597 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Thon encebollado
1h 15 min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Vichyssoise au haddock
45min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Moules aux cocos de Paimpol
2h 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Maquereaux à la moutarde
30min
Choucroute de la mer
40min