Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 2 artichauts tournés, les fonds uniquement, coupés en lanières (5 mm) (voir "Conseil(s)"
- 300 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes, en gelée
- 3 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 maquereaux frais, vidés, levés en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 597 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Poisson au crumble d'herbes
35min
Dinde aux blettes et champignons
40min
Thon mariné aux nouilles chinoises
1h 20 phút
Salade de raie
1h 45 phút
Bar façon thaïe
35min
Merlu à la galicienne
45min
Maquereaux à la moutarde
30 phút
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min