Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 feuilles de sauge fraîche
- 40 g de noisettes
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile végétale, et un peu pour les ramequins
- 250 g de ricotta fraîche, égouttée
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 6 c. à café de compote de canneberges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de betterave
40min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Terrine épinard-brocoli
4h 45 min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3j 30 menit
Sorbet à l'orange
12hod.
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4 godz. 20 min
Terrine de feta au basilic
3h
Crème glacée mascarpone
5 godz.