Cakes oignon-ricotta à la sauge

Cakes oignon-ricotta à la sauge

4.7 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 9 feuilles de sauge fraîche
  • 40 g de noisettes
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile végétale et un peu pour les ramequins
  • 250 g de ricotta fraîche égouttée
  • 1 œuf
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g d'eau
  • 6 c. à café de compote de canneberges

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 838 kJ / 200 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...