
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail à ajuster en fonction des goûts (volitelně)
-
350
g de fèves fraîches écossées
nebo 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino râpé
- 50 g de parmesan râpé
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 858 kcal / 3590 kJ
- Protein
- 37.3 g
- Tuk
- 40.8 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2hod.
Focaccia au brocoli-rave
2hod. 10min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Panzerotti à la romaine
1hod. 5min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Arancinis
3hod.