Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail, à ajuster en fonction des goûts
-
350
g de fèves fraîches, écossées
nebo 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc, en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Cannelloni au brocciu
1h
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25 min