Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail, à ajuster en fonction des goûts
-
350
g de fèves fraîches, écossées
nebo 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc, en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Schiacciata aux oignons et à la sauge
3h 20min
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1h 20min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 Min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2 Std. 10 Min
Pizzettes à l'artichaut
2h
Pizza blanche à la ligurienne
1 godz. 45 min
Risotto brocoli-langoustine
55 dk
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Focaccia croquante
3h
Focaccia au thym
3h