Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée dans la longueur en tranches de 0,5 cm
- 2 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 50 g de roquette
- 100 - 150 g de feta, détaillée en bâtons d'0,5 cm de large
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique noir
- 12 tomates cerise, coupées en deux
- 8 brins de ciboulette fraîche (volitelně)
- 8 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Tatin de poivron et tapenade
1 Std. 5 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Rouleaux de printemps aux légumes et curry
40 Min
Nouilles chinoises aux légumes variés
35 Min
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Flan d'aubergine
1 Std.
Nems de crevettes et émulsion d'ananas
45 Min