Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g selera, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 120 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 25 g masła
- 800 g wody
-
1 ½
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszonej - 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 492 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1h 30min
Zupa selerowo-gruszkowa
50min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa krem z pora z serem
30min
Zupa krem z porów
30min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z topinamburu i pora
1h
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 Min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45min