Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Bylinkovo-česnekové aioli
-
50 gramů olivového oleje
-
½ svazku petržele, čerstvé
-
1 - 2 stroužky česneku
-
250 gramů zakysané smetany
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Těstovinový salát
-
1000 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů těstovin
-
100 gramů sýru (např. ementálu nebo goudy), na kousky
-
150 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů bílého zelí na kousky
-
80 gramů paprik na kousky
-
80 - 100 gramů salámu, na kousky80 - 100 gramů šunky na kousky
-
15 gramů citrónové šťávy15 gramů octa
-
1 čajová lžička cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
2538 kJ /
606 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
5.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Brambory s překvapením
1hod. 10min.
Šopský salát
10min.
Lečo
45min.
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Gratinované brambory
1hod. 15min.
Špagety s rajčaty a slaninou
35min.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.