Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
-
100
gramů pancetty
nebo 100 gramů anglické slaniny - 25 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů červeného vína, suchého
- 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 650 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných, scezených, propláchnutých
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2068 kJ / 493 kcal
- Protein
- 13.85 g
- Sacharidy
- 80.68 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 godz. 20 min
Červená smetanová čočka
15 Min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Fazolový guláš s klobásou
11 Std. 25 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 godz. 20 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min