
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule na čtvrtky
-
100
gramů pancetty
nebo 100 gramů anglické slaniny - 25 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů červeného vína, suchého
- 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 650 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných scezených, propláchnutých
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 493 kcal / 2068 kJ
- Protein
- 13.85 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 80.68 g
- Vláknina
- 1.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlé makaróny z trouby
1hod. 10min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1hod.
Rizoto trikolora
1hod. 25min
Zámecké rizoto
35min
Kuře na kari s olivami
50min
Bezlepková mini pizza
2hod.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Rizoto s uzeným sýrem
35min