Venkovské rizoto

Venkovské rizoto

4.4 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 100 gramů cibule na čtvrtky
  • 100 gramů pancetty
    100 gramů anglické slaniny
  • 25 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů červeného vína, suchého
  • 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 650 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných scezených, propláchnutých
  • 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 493 kcal / 2068 kJ
Protein 13.85 g
Tuk 12.9 g
Sacharidy 80.68 g
Vláknina 1.41 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...