Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
-
100
gramů pancetty
nebo 100 gramů anglické slaniny - 25 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů červeného vína, suchého
- 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 650 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných, scezených, propláchnutých
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2068 kJ / 493 kcal
- Protein
- 13.85 g
- Sacharidy
- 80.68 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30 min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Zámecké rizoto
35 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Bramborový guláš
1h 10 min