
Zařízení & příslušenství
Venkovské rizoto
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
100 gramů pancetty
-
25 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů červeného vína, suchého
-
240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
650 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných scezených, propláchnutých
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
493 kcal /
2068 kJ
Protein
13.85 g
Tuk
12.9 g
Sacharidy
80.68 g
Vláknina
1.41 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pomazánka s čedarem a česnekem
10min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Čokoládový dort s oříškovým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Zámecké rizoto
35min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Jarní salát se šunkou a vejci
25min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1hod. 40min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min