Venkovské rizoto
TM5 TM6

Venkovské rizoto

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů cibule, na čtvrtky
  • 100 gramů pancetty
    nebo 100 gramů anglické slaniny
  • 25 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů červeného vína, suchého
  • 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 650 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných, scezených, propláchnutých
  • 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2068 kJ / 493 kcal
Protein
13.85 g
Sacharidy
80.68 g
Tuk
12.9 g
Vláknina
1.41 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty