![Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9D3E9B1-D5E6-4FD1-827B-8FF8374B6ADF/Derivates/13C23D3E-D5E7-4B03-939A-157A157F148F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 4 - 5 ząbków czosnku
- 200 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 200 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 150 g piwa, jasnego
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 20 g mąki pszennej (patrz wariant)
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- krakersy solone, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1322.6 kJ / 316.1 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 493 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti z cytrusowym pesto
35 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30min
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50 Min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30min
Hiszpański omlet ziemniaczany
40min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Fondue serowe z bagietką
25min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Zupa cebulowa
1 Std.
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Sos serowy Mornay
10min
Sos z sera cheddar
20min