
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di semi di girasole ammollati in acqua per 2-4 ore e scolati
- 210 g di carote a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di cipolla rossa
- 40 g di salsa Tahina
- 60 g di succo di limone
-
1
cucchiaino di aneto fresco
nebo 1 cucchiaio di aneto secco - 1 cucchiaino di salsa tamari
- 2 peperoni rossi a metà, senza semi
- 2 peperoni gialli a metà, senza semi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 336 kcal / 1404 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene alla marinara
1hod. 25min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Cavolo farcito
1hod. 10min
Focaccia dolce alle mele
1hod. 45min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1hod. 30min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1hod. 30min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45min
Melanzane ripiene all'orientale
1hod. 20min
Tiramisù raw
4hod. 30min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1hod. 15min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1hod. 30min
Peperoni ripieni
1hod. 5min