Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 30 g di scalogno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di senape
- 140 g di sardine in scatola sott'olio, sgocciolate
- 5 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 763 kJ / 183 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1 godz. 20 min
Cirighet
30 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 godz. 20 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Pasta gratinata
50min
Crema di funghi e noci
15min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min