Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di cosce di pollo disossate con la pelle
- 1 peperoncino piccante fresco a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di pepe di Sichuan
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- 50 g di pasta piccante Doubanjiang
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 1 cucchiaino di fecola di patate, precedentemente sciolta in un cucchiaino di acqua
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 20 g di cipollotto a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (4 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a pezzi (4 cm)
- 30 g di arachidi tostate non salate, tritate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5 min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Maiale in agrodolce
45 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Goulash ungherese
1h 45min
Ramen giapponese
1h 40min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min