Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Zucchine ripiene
1h 10min
Calamari ripieni alla norma
1hod. 30min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721j 40 menit
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Salsa selinuntina
15min
Zucchine ripiene di uova
1h
Zucchine piccanti
55min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min