Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Uova alla greca
40 Min
Involtini di platessa e verdure
1 Std.
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cipolle al gratin
1 Std.
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Raviggiolo di Cernusco
2 godz. 30 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min