Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zuppetta di pesce e ceci
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti e a pezzi (seppie, totani, calamari, ecc.)
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di acqua
- 140 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 pizzico di pepe macinato
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3491.5 kJ / 834.5 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 103.4 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce misto
40 Min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Carciofi alla romana
50 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min