Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di farina tipo 0
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 350 g di foglie di lattuga verde
- 250 g di burrata
- latte q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Sformatini verdure e yogurt
40min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min