Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 75 g di cipolla a pezzi
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaio di latte caldo
- 200 g di yogurt naturale
- 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 20.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa harira marocchina
40 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Vichyssoise
6 godz.
Pico de gallo
5 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Kofta
40 Min
Tzatziki
20 Min
Baklava
1h 30 min
Ramen giapponese
1sa 40 dk
Margarita
10 Min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.