Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Cheddar, a cubetti (1-2 cm)
- 10 g di coriandolo fresco
- 2 melanzane (circa 800 g l'una)
- 120 g di cipolle, in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini jalapeño freschi
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 275 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di chicchi di quinoa, ammollati per almeno 30 minuti
- 100 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 100 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min
Curry di zucca e pollo
1 Std.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1u. 40min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Falafel di fave e ceci
40 min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Zucca al curry
45 min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Fave in umido
1 Std.