Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di funghi shiitake secchi
- 100 g di gherigli di noci
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 800 g di acqua
-
200
g di riso rosso
nebo 200 g di riso integrale - 220 g di cipolle a metà
- 5 spicchi di aglio
- 180 g di sedano rapa a pezzi
- 30 g di burro
- 400 g di funghi champignon cremino, a metà
- 3 uova
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di bacche di ginepro
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di burro a pezzi
- 400 g di brodo vegetale
- 50 g di farina
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ cucchiaino di fieno greco
- Nutriční hodnoty
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 35584.9 kJ / 8505 kcal
- Protein
- 490 g
- Sacharidy
- 281 g
- Tuk
- 611 g
- Nasycený tuk
- 323 g
- Vláknina
- 27 g
- Sodík
- 12178 mg
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Noodle di soba con tofu
35min
Wellington vegetariano
2 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Salsicce al curry con lenticchie
1 godz. 20 min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Flan al topinambur
40min