Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 830.5 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di gamberi
1 Std.
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Gnocchetti de gris
30 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Žádné hodnocení
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Zuppa del golfo
1h 30min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 min
Zuppa del pescatore
50 min
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min