Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 830.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Salsa alle castagne
45min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Lime curd
20min
Zuppetta di gamberi
1h
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min