Kompatibilní verze
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchine a pezzi
- 100 g di formaggio vegano (tipo di riso)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 12 fette di affettato di seitan al naturale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ cucchiaino dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Carbonara di seitan
40 min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 godz. 20 min
Polpette di soia
55 min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 Min
Ragù di tempeh
30 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min