Kompatibilní verze
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchine a pezzi
- 100 g di formaggio vegano (tipo di riso)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 12 fette di affettato di seitan al naturale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ cucchiaino dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Cotolette di soia
35min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 min
Svizzere vegan
1h
Purè di carciofi e tofu
20 min
Carbonara di seitan
40min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min