Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 200 g curgete cortada em cubos pequenos
- 150 g beringela cortada em cubos pequenos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos pequenos
- 100 g alho-francês cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 600 g peito de peru cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de colorau
- 500 g água
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 10 g coentros
- 150 g cebola roxa cortada em meias-luas
- 200 g tomate em pedaços
- 20 g vinho branco
- 1 c. sopa de açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru estufado com feijão preto
35 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Frango e legumes da época na frigideira
1 Std. 20 Min
Rolinhos de frango com curgete no forno
1 Std.
Peru festivo
30 Min
Salteado de vitela com legumes
35 Min
Frango com ervilhas e batata-doce
1 Std.
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 Std.
Frango com brócolos e pimentos
35 Min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min
Frango guisado com cogumelos
30 Min