Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 100 g di crackers salati con riso soffiato
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
Crema
-
350
g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
nebo 350 g di formaggio fresco spalmabile light - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di yogurt bianco non dolcificato
- 15 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Muffin salati
1 Std.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9u.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Tapenade al tonno
10 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Quiche ai pomodorini
1 Std.