Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 100 g di crackers salati con riso soffiato
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
Crema
-
350
g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
nebo 350 g di formaggio fresco spalmabile light - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di yogurt bianco non dolcificato
- 15 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina di verdure e uova
3h 20 min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 godz. 25 min
Mini quiche al radicchio
1 godz. 10 min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 godz. 15 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Rosette al radicchio
2 Std.
Sformatini di verdure
50 min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min
Gateau di ricotta e cioccolato
1 godz. 10 min
Lasagna di zucchine
2 Std.