Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Malzmilcheis
- 100 g Milch
- 110 g Schlagobers
- 35 g Traubenzucker
- 50 g Vollrohrzucker
- 2 Eidotter
- 2 EL Malzkaffeepulver
Germteig
- 20 g Milch
- 15 g frische Germ
- 30 g Zucker
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Butter, in Stücken, sehr weich, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 1 Msp. Salz
Powidl | Topping | Fertigstellung
- 1 Bio-Zitrone
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 500 g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
- 120 g Zucker
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 10 g frische Germ
- 2 EL Zwetschkenschnaps
- 20 g Mohnsamen
- 500 - 1000 g Rapsöl zum Ausbacken
- frische Zwetschken, halbiert, für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2894 kJ / 601 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Palatschinken mit Schoko-Mandel-Fülle
35min
Spagatkrapfen
11hod. 50min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Frittatenrouladen
40 Min
B'soffene Kapuziner
1h
Topfenmäuse
1h
Schneenockerl
30p
Mandel-Mohn-Strudel mit Marzipan
2h 45min
Faschingskrapfen
2h 45min
Nussstrudel
2h 30min