Zařízení & příslušenství
Vollkornspitze
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
10 Stück
Suroviny
-
Dinkelkörner150 g
-
Roggenkörner200 g
-
Weizenkörner200 g
-
Kümmel, ganz2 TL
-
Fenchelsamen, ganz½ TL
-
Anissamen, ganz¼ TL
-
Koriandersamen¼ TL
-
Salz2 TL
-
frische Germ20 g
-
Olivenöl1 EL
-
Wasser etwas mehr zum Besprühen400 g
-
1 EL grobes Salz, zum BestreuenSesamsamen, weiß zum Bestreuen1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
470 mg
Protein
7 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Karotten-Walnuss-Brot
2hod.
Lesachtaler Hausbrot
30hod. 30min.
Knusperspitze
5hod. 30min.
Wachauer Laberl
15hod. 20min.
Dinkelsemmerl
14hod. 30min.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Weizen-Roggen-Brötchen
2hod. 15min.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1hod. 30min.
Körnerbrötchen
2hod. 50min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Bauernbrot
2hod. 20min.