Bärlauch-Erdäpfelkas

Bärlauch-Erdäpfelkas

4.4 65 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Erdäpfel, mehlig in Stücken (ca. 3-4 cm)
    600 g
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Frühlingszwiebel in Stücken (ca. 2 cm)
    120 g
  • Essiggurken in Stücken
    50 g
  • Gurkerlwasser nach Geschmack
    2 - 3 EL
  • Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Variante)
    2 EL
  • Mascarpone
    70 g
  • Sauerrahm
    150 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ¼ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • frischer Schnittlauch in Röllchen geschnitten, zum Dekorieren
    1 - 2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 1069 kJ / 256 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...