
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 600 g Erdäpfel, mehlig in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 70 g Butter in Stücken
- 120 g Frühlingszwiebel in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Essiggurken in Stücken
- 2 - 3 EL Gurkerlwasser nach Geschmack
- 2 EL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Variante)
- 70 g Mascarpone
- 150 g Sauerrahm
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 - 2 EL frischer Schnittlauch in Röllchen geschnitten, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 256 kcal / 1069 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1hod. 10min
Bärlauch-Rub
2hod. 10min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauchsalz
27hod. 25min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Bärlauchpaste
20min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Erdäpfelkas
5min