Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Gelatineblätter
-
170
g Weißwein, süßlich, und 2 EL für die Gelatine
nebo 170 g Apfelsaft und 2 EL für die Gelatine - 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (volitelně)
- 75 g Kürbiskerne
- 2 Eier
- 2 Eidotter
- 100 g Zucker
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
- 500 g Mascarino, light
- 250 g Schlagobers
- 90 Stück Biskotten
- 390 g Apfelmus
- Kürbiskernöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2450 kJ / 585 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
B'soffene Kapuziner
1h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Gratinierte Kirschen
30 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min