Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Walnusshälften
- 200 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 4 Äpfel (à ca. 160 g), rot, mit Schale, geviertelt
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Rosmarin, abgezupfte Nadeln
- 300 g Staudensellerie, in Stücken
- 180 g Mayonnaise
-
200
g Crème fraîche
nebo 200 g Schmand - 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Waldorfsalat mit Cranberrys
20 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Waldorfsalat
30 min
Waldorfsalat
30 min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min