Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Fenchel, klein (800 g)
- 500 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Schalotten
- 45 g Balsamico, hell
- 100 g Sahne
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Honig, flüssig
- 12 Datteln, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Käsesoufflés mit Salat
55 Min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 Min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min